Blazing Vibez - B'Estfest Romania 2012





In cadrul editiei de anul acesta de B’ESTFEST Summer Camp, fanii muzicii reggae vor avea o scena special dedicata acestui gen, Blazing Vibez Stage, ce va strange la un loc cei mai buni DJ, MC si selectah autohtoni. Programul scenei va acoperi intreaga paleta de stiluri asociate muzicii reggae: roots, dub, reggae, new roots, dancehall, rocksteady, rub-a-dub, jungle. Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola, sustinuta de Vodafone, B’ESTFEST Summer Camp va avea loc vara aceasta in perioada 6-8 iulie si va include nume precum Garbage, Pulp, Royksopp, Selah Sue, Caro Emerald, Milow, Skindred, Trolley Snatcha sau Modestep. Cunoscatorii genului reggae si amatorii de party-uri urbane stiu deja ca Blazing Vibez este la momentul actual, dupa mai bine de 200 de editii desfasurate periodic in Bucuresti si in alte orase din tara, cel mai apreciat concept de party reggae din Romania. In cadrul B’ESTFEST Summer Camp, Blazing Vibez Stage va aduce cea mai buna selectie de “vibratii pozitive”: de la roots si dub in timpul zilei, pana la new roots si dancehall in noptile de festival, sau jungle si chiar dubstep spre dimineata, pentru “petrecaretii” insomniaci. 




Printre artistii care si-au anuntat deja participarea in programul noii scene raaggae se numara Blazing Vibez Soundsystem, Republika Verde Crew (Planul Jim, Sistah Rastahfairy, Genochill&Amanet, DippaWizz, MC BBC), Kaya Foundation, Irie Warriors Sound, Chesarion, Ras T, Colentina Soundsystem, Phlo Da Shaolin, Lady Raizah, Selecta B, Jhivago si Praetor (ex-Veritasaga). 



Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, peMyTicket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina deFacebook a evenimentului. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu